Örebro Futsal Club

Sju spelare lämnar Örebro Hockey – blev klart idag

Idag kom beskedet från Örebro Hockey att sju spelare lämnar klubben, bland annat försvinner förre lagkapten Viktor Ekbom och andremålvakten Axel Brage.

· Publicerad: 26 mars 2018 · 22.38.
Förre lagkaptenen Viktor Ekbom lämnar Örebro Hockey.

Axel Brage, Viktor Ekbom, Ari Gröndahl, Daine Todd, Daniel Viksten, Filip Ahl och Jeremy Williams, där har ni namnen på de som inte kommer representera klubben kommande säsong.

Många av namnen kom dock inte som några överraskningar, både Ari Gröndahl och Jeremy Williams köptes in för att rädda kvar klubben i SHL. Det ryktades även under slutet av säsongen att Viktor Ekbom skulle försvinna och för bara någon vecka sen kunde Mr Madhawk avslöja att Daniel Viksten var klar för Färjestad.

Annons ▾

Kärnspelare försvinner

Axel Brage, Viktor Ekbom och Daniel Viksten är en trion som tillhört Örebros kärna under ett par år, men som har tappat mycket i sitt spel. En omstart i karriären skulle inte sitta fel då det har stannat upp i Örebro, iaf för Ekbom och Viksten. Barge har under sin tid gjort ett bra jobb som andremålvakt.

Av de andra fyra är det Gröndahl som man hade viljat se mer av i Örebrotröjan, den storväxte finnen kom in i laget och gjorde det bra. Daine Todd och Filip Ahl lämnade tyvärr inga större avtryck i klubben under säsongen. Det samma går att säga om Jeremy Williams, fast hade han fått mer tid hade han nog kunnat prestera mer.

Snart är SHL-säsongen över och under sommaren börjar klubbarna med att bygga nya lag till hösten, det ska bli intressant att se om Örebro kan bygga ett bättre lag än det man hade under säsongen som var.

FIKK - För att alla behövs