Örebro Futsal Club

Narkotikapåverkad man misstänkt för misshandel i Örebro

Polisen larmades vid klockan 10:56 ut till en adress i Örebro efter att det inkommit larm om en misshandel.

· Publicerad: 29 mars 2018 · 17.36.
Akivbild-Polisfordon-Buss

Enligt uppgifter har en kvinna ringt polisen och anmält en misshandel och gärningsmannen ska vara en man som står anmälaren nära. En polispatrull skickas ut till adressen och de kunde omhänderta en man född 1991.

Mannen upplevdes som narkotikapåverkad om medtogs för provtagning samt förhör. Mannen är i nuläget misstänkt för misshandel, olaga hot, ofredande samt ringa narkotikabrott. Kvinnan ådrog sig inte några allvarliga skador efter händelsen, det är dock oklart vilket relation de bägge har till varandra.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs