Örebro Futsal Club

Långfredagsmingel från Ritz Nightclub med Jireel på scenen

På långfredagen gästade artisten Jireel Örebro och bjöd Ritz Nightclub publiken på en av årets bästa spelningar.

· Publicerad: 31 mars 2018 · 03.06.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Det unge stjärnskottet Jireel fyllde så sent som i torsdag 18 år men är redan ett etablerat namn på den svenska hiphopscenen. Och efter att blivit utsedd till årets nykomling på svenska grammisgalan är han ett namn att räkna med.

En energisk scenshow

Trots att Jireel bara är 18 år uppträder han som en erfaren och rutinerad artist, kvällens scenshow innehåll både pyroteknik och ett intensivt ljus. Detta bidrog till en energisk scenshow och kanske en av årets bästa spelningar i Örebro.

Annons ▾

Kvällen på Ritz Nightclub var och spektakulär då man drog fullt hus, redan vid klockan 23.00 började kön utanför nattklubben fyllas upp. Framåt 00.30 var trycket på dansgolvet enormt och övervåningen helt full med festsugna besökare.

Bilder från kvällen när Jirell gästade Ritz Nightclub i Örebro.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs