Örebro Futsal Club

Ny bronsserie väntar Örebro Volley

Örebro Volley lyckades inte besegra Engelholm i den tredje semifinalmatchen, det innebär att man återigen missar final.

· Publicerad: 8 april 2018 · 23.58.
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Istället får Örebro rikta in sig på en bronsserie antagligen mot Hylte/Halmstad eller Lindesberg. Hylte/Halmstad leder serien med 2-1 och kan avgöra på tisdag.

Förra säsongen tog Örebro brons efter att ha besegrat Lindesberg i två matcher, en borta och en hemma.

Annons ▾

Förlorade återigen med 3-1

Engelholm vann söndagens match med 3-1 och vann även semifinalen med 3-0 i matcher, setsiffrorna skrevs till 25-21, 25-19, 16-25, 25-16. Örebro förlorade återigen med 3-1, ett resultat som har präglat semifinalen för Närkelaget, både första och andra matchen slutade 3-1.

I dagens match var de två första seten jämna men hemmalaget var starkare och kunde vinna dem bägge. Det var först i set tre som Örebro kunde vinna och få kontakt, men Engelholm avgjorde sedan i fjärde setet och blev klara för final.

Lindesberg som överraskade vann mot Hylte/Halmstad i andra semifinalmatchen blev idag överkörda av Hylte/Halmstad med 3-0 i set. Hylte/Halmstad kan nu avgöra på hemmaplan och återigen spela final mot Engelholm.

Först efter att semifinalen mellan Hylte/Halmstad och Lindesberg är avklarad vet man vilka datum bronsmatcherna respektive finalen kommer äga rum.

FIKK - För att alla behövs