Örebro Futsal Club

Sköllersta-kören Blended Voices släpper sin debut-singel – ”en riktig sommarplåga”

Kören Blended Voices har spelat in en riktig sommarplåga, med glada salsarytmer, härliga tillrop och skönt sväng så bjuder kören på en låt som fastnar i huvudet.

· Publicerad: 8 april 2018 · 13.34.
Blended-Voices
Kören Blended Voices

Redan när de första tonerna strömmar ur högtalaren så känner man att det är svårt att sitta still. Blended Voices har spelat in en låt som sätter benen i gungning.

En kör för alla – att ha roligt med musik ihop

Det är första gången kören har spelat in något – många av medlemmarna har inte ens varit med i något annat musiksammanhang förut. Blended Voices är en kör för alla med inriktning på att ha roligt med musik ihop, oavsett erfarenheter och kunskap.

Annons ▾

– Idén föddes redan förra året, säger körledaren Meta Fagerström. Jag hade en låt i byrålådan som väntat på rätt tillfälle att få användas och nu kändes det även som kören var redo för att prova lite nya grejer.

Blended-Voices-Meta Fagerstrom
Foto: Bo Hammar

Den officiella världspremiären sker på Sköllervallen i Sköllersta på Valborgsmässofirandet den 30 april, någon gång efter 21.00. Kören Blended Voices kommer under kvällen även att bjuda på lite annat smått och gott som hör våren, glädjen och gemenskapen till.

Debutsingeln heter ”Nu är den här igen, sommaren” kommer den 30 april att släppas på musiktjänsterna Spotify, Itunes och Amazon.

Besök och följ kören Blended Voices via deras Facebooksida

FIKK - För att alla behövs