Berusad man misshandlade tonårspojke i Degerfors

Polisen fick vid klockan 14:32 in ett larm angående en misshandel i Degerfors.

- .

Enligt uppgifter hade en 14-årig tonårspojke blivit slagen i ansiktet av för honom en okänd man i 30-årsåldern. Denne skall varit kraftigt berusad och helt oprovocerad gått fram och slagit tonåringen när denne stod med sitt kompisgäng.

Efter incidenten ringde 14-åringen till polisen, han och kompisarna följde efter gärningsman och kunde leda polisen till denne. En patrull dök upp och kunde omhänderta den berusade mannen, i nuläget är han misstänkt för misshandel av minderårig.

Mannen ska ha utdelat ett knytnävsslag som träffade tonåringen över munnen, men det finns inga synliga skador på pojken. Tonåringen säger dock att denne har ont, enligt polisen.

Wheels4fun