Örebro Futsal Club

Bo Kaspers Orkesters hyllade show “Allt ljus på oss”

Tidningarna hyllar bandet – det är tajt och snyggt, professionellt och genomtänkt.

· Publicerad: 16 april 2018 · 02.04.
Bo-Kaspers-Orkester

Den 16 november så intar Bo Kaspers Orkester Conventum Arena med sin hyllade show ”Allt ljus på oss”. Det blir en storslagen och samtidigt intim föreställning där personliga berättelser, känslosamma arrangemang och en närhet till publiken varvas med låtar som genomsyras av glädjen till musiken och viktiga milstolpar i Bo Kaspers Orkesters liv på scen.

Så här säger bandet själva om ”Allt ljus på oss”:

– På publikens begäran stuvar vi nu in vår tusendollarsshow i några långtradare och beger oss ut i landet. Vi önskar vi kunde ta föreställningen överallt men hoppas att vi ses på de ställen där det funkar att bygga upp den. Vi är sjukt stolta över en show vi tycker speglar oss och vår musik. Hopp och förtvivlan. Grubbel och fuldans.

Vi ses / Bo Kaspers Orkester

Annons ▾

Starkt band till sin publik

I över 25 års tid har det rosade och Grammisbelönade bandet skapat ett starkt band till sin publik som följt med dem genom åren. I ”Allt ljus på oss” tar Bo Kaspers Orkester med publiken på en musikalisk och visuellt nyskapande resa genom deras viktigaste deras sånger och texter som fond för berättandet.

Storslaget och imtim

Det är en storslagen och samtidigt intim föreställning där personliga berättelser, känslosamma arrangemang, genomarbetad scenografi och en närhet till publiken varvas med låtar som genomsyras av glädjen till musiken och viktiga milstolpar i Bo Kaspers Orkesters liv på scen.

Fredag den 16 november på Conventum Arena i Örebro, klockan 19.30

På scen:
Bo Kaspers Orkester
Bo Sundström (sång, gitarr)
Michael Malmgren (bas)
Fredrik Dahl (trummor)
Mats Schubert (klaviatur)

Fler musiker på scen:
Pablo Cepeda (slagverk)
John-Erik Bentlöv (trumpet)
Björn Jansson (saxofon)
Robert Östlund (gitarr)

FIKK - För att alla behövs