Boulebar i Örebro fyller ett år – nu bjuder man in till fest

Boulebar på Slottsgatan i Örebro bjuder in till 1-årsfest – liveartister med fri entré.

· Publicerad: 18 april 2018 · 19.11.
Boulebar-Boule
Foto: Boulebar Tryckeriet

Det har redan gått ett år sedan lokalerna på Slottsgatan öppnade upp för ett nytt koncept i vår mellanstora stad Örebro. Det är absolut inget nytt med Boule, eller en Boulebar, åtminstone inte om man tittar runt om i Sverige.

På Norrcity i Örebro är detta nytt och att det skulle inrymma ett mindre kvarter eller rättare sagt en innergård var det nog inte många som hade räknat med.

En oas av sydfransk karaktär

Personligen så gillar jag detta, det smakar lite sydfranska kvarter i ÖrebroBostäders nybyggda oas. Det är sommar, det är förknippat med människor som tar sig tid att umgås.

Annons ▾

Erbjuder något för dom allra flesta

Efter att det stod klart att Boulebar kommer slå upp portarna till sin nionde etablering i Örebro, då blev jag väldigt nyfiken.

Man lyfter upp sporten Boule till något större, man bevisar att det är aktivitet, spel och sport för alla åldrar. Framförallt hur roligt det kan vara.

Man kan erbjuda något för de allra flesta – från brunch, en härlig fredagslunch eller en fransk middag till fantastiskt barhäng och framförallt Boule Pétanque.

Nu fyller Boulebar på Slottsgatan i Örebro 1 år – ”kom och fira med oss!”

Ta gärna med dig: en vän, kompis, fiende, kollega, pojkvän, cirkusartist, gyminstruktör, tinderdejt, dagmamma, lagkamrat, chef, sambo, särbo, kattvakt eller badvakt och kika förbi.

För att tillställningen ska bli extra festlig har vi bjudit in liveartister, DJs och tipsiga boulenördar.

  • Fredagen den 20 april
  • Klockan 21.00 – 01.00
  • Boulebar Slottsgatan
    Fri entré till kalaset.

Livemusik – Waywe
Det Örebrobaserade musikkollektivet utgörs av medlemmarna: Thirdson, Frdyx, Jammeh, Saliboy, Gwg, Moe, Alladin, Sergen och Fadhel. Med sin slogan ”different bodies, one mind” gör sig den nio man starka enheten redo att en gång för alla sätta Örebro på världskartan.

DJs för kvällen
Klubb Mono x Mille x Hasan Ramic x Natalie Frisén x Lill-Danne x DJ Agustine

FIKK - För att alla behövs