Vårmönstring i Örebro till förmån för barnen

Vårmönstring i Örebro – första maj samlas motorcykelåkare upp för en trevlig dag, välkomna årets mc-säsong till förmån för barnen

· Publicerad: 28 april 2018 · 11.53.
MC-Kortege-Vårmönstring
Foto: Pressbilden – Örebro Tribune

Första maj så välkomnar många hojåkare årets mc-säsong, ett återkommande inslag i Örebro är att man gör det till förmån för sjuka barn där en symbolisk startavgift på femtio kronor tas ut, och dessa pengar skänks oavkortat till barn med cancer som vårdas på Universitetssjukhuset i Örebro.

Samling för färd till Big Twins MC

Klockan 12.00 är det samling vid Garaget på Osmundsgatan, Holmens industriområde i Örebro. Klockan 13.00 så rullar motorcyklarna ut till klubben Big Twins MC i Hidingsta där man kan avnjuta en MC-utställning, hamburgare från grillen och fika. Deltagarna i Vårmönstringen är med i lottdragningen, med fina priser skänkta av olika företag.

Annons ▾

Kortege genom centrala Örebro

Samling inför kortegen genom Örebro sker klockan 16.00 vid South Side MC och klockan 16.15 så rullar kortegen med motorcyklisterna genom centrala Örebro och stannar till på Stortorget.

Under alla dessa år har alla pengar som Vårmönstringen har samlat in gått oavkortat till gåvokontot Stjärnglansen. År 2017 samlade Vårmönstringen in hela 35 920 kronor.

Totalt sedan starten så har Vårmönstringen samlat in 217 953 kronor!

MC-Kortege-Vårmönstring
Foto: Pressbilden – Örebro Tribune

Fakta om Stjärnglansen:
Gåvokontot ”Stjärnglansen” bildades vid Barn- och ungdomskliniken för att hjälpa och förbättra tillvaron för barn med olika cancersjukdomar i Örebro län. Gåvokontots bildande skedde genom insatser av några idrottsstjärnor under ledning av ishockeyspelaren Bengt-Åke Gustafsson.

Vill du skänka ett bidrag till ”STJÄRNGLANSEN” så kan du sätta in detta bidrag på postgiro 438 33 23-5.

Märk insättningstalongen: STJÄRNGLANSEN, projektnummer 400123.

Vårmönstringen 2017

Gepostet von Örebro Tribune am Montag, 1. Mai 2017

FIKK - För att alla behövs