Mysigt och trevligt när P3 Älskar besökte Örebro

När P3 ger sig ut på turné för femte året i rad så gick startskottet den 4 maj i Örebro – en klubbkväll på Ritz Nightclub som var fylld av artister, stand up och mingel med P3-profiler.

· Publicerad: 5 maj 2018 · 03.48.
Mingel - P3 Älskar i Örebro
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Det var fyra år sedan sist som P3 Älskar besökte Örebro och Ritz Nightclub. Lördagskvällen var det dags igen och det blev en riktigt trevlig och mysig stämning på både Ritz Nightclub och klubb Nivå.

Besökarna kunde under kvällen bland annat spela TV-spel i glasbaren, eller dansa disco inne på toaletten. Arrangören hade dessutom gjort det möjligt för besökare att ta foton med artisterna som skulle uppträda under kvällen.

Annons ▾

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

I entrén stod man under hela kvällen och delade ut godis till besökarna och under natten så bjöds det på vegan-korv.

Darin och Oscar Zia drog mest på P3 Älskar

Självklart så var det artisterna kvällens huvudpunkt, även om flertal kända radioprofiler och komiker fanns på plats med representanter från P3 radions program ”Ligga med P3” och ”Morgonpasset”.

Totalt så uppträdde sju akter under kvällen och natten och Darin, LBSB och Oscar Zia var artister som drog mesta publiken.

Det var svårt att uppskatta hur många besökare som fanns på plats samtidigt, detta då man bjöd på hela kalaset, gratis inträde så man kunde komma och gå precis när man ville.

Bilder från kvällen när P3 Älskar besökte Ritz Nightclub i Örebro.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs