Örebro Futsal Club

Obehöriga tog sig in i hage och stal lamm – boende vid gården slog larm

Boende vid en gård i Örebro vaknar när obehöriga stal lamm inne i hage – polisen finner levande lamm i bagageutrymme på stoppad personbil

- .
Lamm-Hage-Arkivbild

Polisen får larm vid klockan 03.49 under natten mot fredag om att flera obehöriga personer befinner sig i en hage på gården Rosängen i södra Örebro. Dom boende på gården vaknade till och man uppfattar att personerna tar ett lamm ifrån inhägnaden och försvinner från platsen i en bil.

Polisen hittar lamm i bagageutrymmet

Polisen har patrull snabbt på plats som stoppar en personbil med fyra personer. Polisen finner ett levande lamm i bagageutrymmet och man meddelar på fredagsmorgonen att det lamm som stals under natten, lever och är vid god hälsa. Lammet har nu återlämnats till flocken på gården.

Annons ▾

SVT Nyheter skriver att dom fyra männen, två i 21-årsåldern, en i 23-årsåldern samt en i 25-årsåldern greps av polisen.

FIKK - För att alla behövs