Örebro Futsal Club

Obehöriga tog sig in i hage och stal lamm – boende vid gården slog larm

Boende vid en gård i Örebro vaknar när obehöriga stal lamm inne i hage – polisen finner levande lamm i bagageutrymme på stoppad personbil

- .
Lamm-Hage-Arkivbild

Polisen får larm vid klockan 03.49 under natten mot fredag om att flera obehöriga personer befinner sig i en hage på gården Rosängen i södra Örebro. Dom boende på gården vaknade till och man uppfattar att personerna tar ett lamm ifrån inhägnaden och försvinner från platsen i en bil.

Polisen hittar lamm i bagageutrymmet

Polisen har patrull snabbt på plats som stoppar en personbil med fyra personer. Polisen finner ett levande lamm i bagageutrymmet och man meddelar på fredagsmorgonen att det lamm som stals under natten, lever och är vid god hälsa. Lammet har nu återlämnats till flocken på gården.

SVT Nyheter skriver att dom fyra männen, två i 21-årsåldern, en i 23-årsåldern samt en i 25-årsåldern greps av polisen.