Örebro Futsal Club

Flytten som gick i stöpet – Metallsvenskan i konkurs

Metallsvenskan i konkurs! Detta meddelar arrangören via sin hemsida under onsdagen – ”varje festivalarrangörs mardröm har nu besannats”

- .
Metallsvenskan i Örebro
Pressbilden.se

Arrangören meddelar följande på sin hemsida

Varje festivalarrangörs mardröm har nu besannats för oss som återgrundade Metallsvenskan. På grund av låg biljettförsäljning så har vi blivit tvungna att ta beslutet för att inte fler biljettköpare, artister, partners eller leverantörer ska bli drabbade.

Annons ▾

Vi som legat bakom det här och vårt team har arbetat väldigt hårt för att festivalen ska kunna bli av men igår kväll var vi tyvärr tvungna att ta det tunga beslutet att lägga ner.

Försäljningen tog ett skutt vid senaste månadsskiftet, men tyvärr inte tillräckligt. Vi har sålt ca 20% av de biljetter vi behöver sälja och för varje dag vi väntar så blir alltfler lidande.


Dom som redan har köpt biljetter hänvisas till konkursförvaltaren

De som har köpt sina biljetter måste vi tyvärr hänvisa till konkursförvaltaren, med vetskapen om att de flesta pengar gått till olika förskott samt marknadsföring finns det tyvärr inte så mycket pengar kvar.

Vi ber om ursäkt för detta. Vi har slitit ut oss för att denna situation inte skulle uppkomma och vi förstår er besvikelse till fullo.

Det är med Varma och sorgetunga metallhälsningar
Arrangörerna på Metallsvenskan

Foto från Metallsvenskan i Örebro

FIKK - För att alla behövs