Tusentals människor förra året – programmet för årets Tjo i Tjögsta

Intresset är enormt och redan har man sålt tusentals förköpsbiljetter till Tjo i Tjögsta

· Publicerad: 23 maj 2018 · 21.25.

Här kan ni läsa hela programmet inför årets upplaga av Tjo i Tjögsta.

 – Det kommer bli alltifrån barnallsång till jazz med inslag av både soul, rock och pop. Vi är jätteglada över det här programmet.

Annons ▾

 – Vi har verkligen lyckats med att hitta något för alla åldrar. Det ska bli jättekul och träffa alla fantastiska besökare, musiker och utställare i sommar berättar Björn Wallgren.

Närheten av Tjugestasjön utanför Glanshammar

Förra sommaren kom det tusentals människor under tre härliga sommarkvällar till den gemytliga lantmiljön vid Ladan 1917, i närheten av Tjugestasjön utanför Glanshammar. Redan nu har det sålts mer än tusen förköpsbiljetter och intresset är enormt. Flera av konserterna börjar närma sig slutsålt vilket är fantastiskt med tanke på att man bara är i maj.

 – Mitt tips är vara att boka upp en biljett snarast om du vill få en plats i sommar säger Ki Sandholm.

– Tack vare att området är lite större och vi har utökat servicen kommer vi släppa in ytterligare några hundra besökare per kväll avslöjar Fredrik Nilsson, men det kan bli ”lapp på luckan”.

  • 16/6 – Sjung med Pettson & Findus med massa roliga aktiviteter på området som hoppborg, ansiktsmålning, straffskytte, lotterier.
  • 30/6 – Timo sjunger Ted, Dimpker Brothers, Kruxet, Hello Ocean och Björn Lycklig
  • 14/7 – Plura med band, Amanda Ginsburg, Kristian Antilla, Björn Wahlberg och Patrik Nordqvist

DJś i sommar på Tjo i Tjögsta

  • 30/6 – Marre & Moulange
  • 14/7 – Örebro Soulklubb och Matilda Wahlstedt

– Timo kommer spela både folkkära Ted Gärdestad och eget material och har ett litet band med sig berättar Anna Petterson.

 – På Plura kommer det bli fullt ös då hans nya band som bland annat innehåller sonen. Under hela kvällen kommer arrangemangets egna DJs spela skön musik ovanför ett härliga dansgolv.

– På Pettson & Findus kommer det finnas en familjevänlig meny med festliga våfflor och alternativ som passar både lunch, mellanmål och fika.

 – Till sommarens kvällsevenemang kommer återigen de legendariska Tjo-burgarna serveras som med fördel intas med vår lokalproducerade öl, berättar Mirjam Sandberg.

Ta cykeln eller åk med Tjo i Tjögstabussar som avgår ifrån Örebro, ”fåtal biljetter kvar”.

FIKK - För att alla behövs