Söndagsmingel från Open Air Day Festival på Frimis Trädgård

Söndagen den 27 maj ägde Open Air Day Festival rum på Frimis Trädgård i Örebro – årets största och roligaste dagsfest blev återigen en succé.

· Publicerad: 27 maj 2018 · 19.05.

För andra året i rad så arrangerades Open Air Day Festival årets största och roligaste dagsfest i Frimis Trädgård. Förra året blev även den en succé när australiensiska DJ:en Will Sparks stog på scen.

Brohug på scenen

Årets upplaga så var det Stockholmsbaserade DJ-trion Brohug som var huvudakten och precis som förra året blev Open Air Day Festival en succé.

Annons ▾

Frågan är inte om inte årets upplaga är en större succé, även om antalet besökare var fler i år. Redan vid 15-tiden på söndagseftermiddagen var festen i full gång på dansgolvet framför scenen, förra året var festen betydligt mer svårstartad.

En av anledningarna till att årets Open Air Day Festival blev så lyckad kan vara det maj-väder som har välsignat Örebro och resten av det långa landet. Förra året så ägde festivalen rum i slutet av juli, med betydligt svalare klimat.

Eld och rök fyllde Frimis Trädgård

Partystämningen var på topp tillsammans med det vackra vädret i Frimis Trädgård. På dansgolvet festade besökarna i takt till musiken.

Till och från så kunde både eld och rök fylla upp himlen över besökarna och när röda bengaler tändes så lyfte hela Frimurarholmen till en ny nivå.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune 

FIKK - För att alla behövs