Trio jagas efter personrån i Lundby

Polisen söker efter tre personer i samband med ett väpnat personrån i Lundby – tre mörkklädda försvann från platsen på moped mot Vivalla

· Publicerad: 31 maj 2018 · 18.40.
Polisfordon-Polis-Fordon
Örebro Tribune

Ett väpnat rån har inträffade under torsdagen vid klockan 16.58 på en gångväg i närheten av Skiffergatan i området Lundby i Örebro.

Det är en man i 20 årsåldern som stoppats av tre maskerade personer som tvingar av honom värdesaker under hot, efter rånet försvann trion på moped mot bostadsområdet Vivalla.

Annons ▾

Polisen förtegen angående vapen

Polisen rubricerar händelsen som väpnat rån, man är dock förtegen om vilket sorts vapen som användes i samband med rånet.

Mannen som utsattes för rånet bedömer att gärningsmännen var i 20 årsåldern och två av dom hade jeans medans den tredje hade byxor av märket Adidas på sig. Alla tre var maskerade och upplevdes som mörkt klädda.

Polisen söker vittnen till händelsen

Polisen önskar komma i kontakt med personer som kan tänkas ha gjort iakttagelser som kan tänkas ha med brottet att göra, detta utifrån plats och tidpunkten.

Om sådana uppgifter finns att lämna så ombedes vederbörande att ringa telefonnummer 11414 och begära att få lämna tips i pågående utredning.

FIKK - För att alla behövs