Örebro Futsal Club

Örebro Volley vill göra skillnad på riktigt – ”detta upprop är viktigt för oss”

Ett steg för ett bättre Örebro – köp en plats på löpbandet, spring, gå eller lunka för en god sak under Örebro City Sport Festival.

· Publicerad: 11 juli 2018 · 17.40.
Örebro Volley
Foto Pressbilden

Hur länge kan vi få örebroarna att röra på sig för en god sak? Det är uppmaningen Örebro Volley, Örebrokompaniet, Örebro Stadsmission, For the People och Clarion Hotel frågar invånarna inför sommarens roligaste evenemang Örebro City Sport Festival!

Örebro Volley är initiativtagaren

Känn på ordet synergi. Hur skapar vi ett Örebro i synergi? Kan vi hitta styrkan i olikheter, där kreativitet, idéer och kraft leder till förändring?

Örebro Volley är initiativtagaren till en satsning för att kunna förändra, påverka och komma med idéer för hur vi kan få ett bättre Örebro- tillsammans.

Annons ▾

Tillsammans med fyra andra aktörer kommer nu en rad olika aktiviteter att genomföras, med fokus på hälsa, idrott och innanförskap.

Örebro volley är en förening som vill göra skillnad, därför är detta upprop viktigt för oss. Kan vi bidra till andra starka värden som gör samhället bättre och inte bara spännande idrott så gör vi skillnad på riktigt, säger Malin Lake på Örebro Volley.

Örebro City Sport Festival arrangeras 16-19 augusti av Örebrokompaniet.

Avstampet för denna gemensamma satsning blir på Örebro City Sport Festival som arrangeras mellan den 16-19 augusti av Örebrokompaniet.

Temat är idrott och hälsa och under fyra dagar flyttar föreningsidrotten ut på gatorna, gymmen håller gemensamma träningspass och Sverigeeliten är på plats och bjuder på svett och endorfiner i olika idrotter.

På festivalen ska det finnas aktiviteter för alla och du väljer själv om du deltar eller om du bara vill titta på.

I samband med festivalen kommer det finnas ett löpband på området som ska hållas i rörelse- dygnet runt- totalt 72 timmar! Löpbandet ska symbolisera just synergin och gemenskap, vi har ett mål i sikte och med rörelse och engagemang som drivkraft klarar vi målet tillsammans.

Företag, organisationer och privatpersoner kan köpa en plats på löpbandet och springa, gå eller lunka för en god sak och för ett bättre Örebro.

Överskottet till Örebro Stadsmission

Överskottet av insamlingen går till Örebro Stadsmission som arbetar via sina verksamheter, här i Örebro, för ett större innanförskap och ett varmare Örebro.

Ett alldeles ljuvlig initiativ där alla möjliggörs att vara med och bidra för ett gemensamt Örebro. Där vi sätter integration, för en större social hållbarhet, i fokus.

Tillsammans, för ett starkare, varmare och vackrare Örebro, säger Katarina Lindholm på Örebro Stadsmisson.

Redan nu är en rad olika företag anmälda och du kan både föranmäla en plats eller anmäla dig direkt på plats vid löpbandet. Skor finns att låna så det finns inga ursäkter!

Nu är uppmaningen till alla örebroare att tillsammans delta i detta evenemang- att ta ett steg för ett bättre Örebro.

FIKK - För att alla behövs