Dom är redan en sammanlänkad spelartrupp som möter upp – ganska unik känsla

Känslan vi får är att dom här tjejerna redan känns som en sammanlänkad spelartrupp, klara inför kommande futsalsäsong.

· Publicerad: 25 juli 2018 · 23.09.
Champagne-Satin-Örebro Futsal Club
Örebro Futsal Club

Ganska unik känsla när vi från tidningen Örebro Tribune möter upp Örebro Futsal Club denna tidiga tisdagskväll. Vi finns på plats för en första presentation av spelarna i damtruppen i Örebro Futsal Club.

Tolv stycken av dom sjutton spelarna träffades under tisdagskvällen där matchkläder, träningskläder och overaller provades ut. Spelarna fotograferades inför framtida presentationer och rundades av under kvällen med mat och dryck hos klubbsponsor SATIN.

Annons ▾

Sammanlänkad spelartrupp klara för spel

Vi möts upp av lagrepresentanter med tränare och ett förväntansfullt team av tolv spelare, när vi känner av läget i rummet så var dom här tjejerna redan en sammanlänkad spelartrupp, ett lag klara för spel kommande futsalsäsong.

Spelartruppen för Örebro Futsal Club – DAM är klar och från klubben är man oerhört tacksamma över gensvaret som man har fått.

Vi har presenterat vår tanke med ett Dam-lag där vi ska jobba för samma möjligheter och samma satsning som för herr-laget, även om vi spelar futsal på elitnivå med båda lagen, så väljer vi att våga se människan, i spelare och ledare, meddelar Ronny ”Pilen” Pettersson.

Sjutton av dom främsta kvinnliga futsalspelarna

Man meddelar att; I Örebro Futsal Club ska vi göra det från hjärtat och tillsammans. Laget har redan fram till dags dato gått igenom mycket detaljer, faktum är att alla tjejer har tackat ja till spel i Örebro Futsal Club kommande säsongen.

Lagmässigt så har man fått fram sjutton av Örebro med omnejds, främsta kvinnliga futsalspelare. Speltruppen består av tre målvakter och fjorton utespelare, det intressanta är att spelarna just nu representerar åtta olika fotbollsklubbar, vilket är helt fantastiskt.

Nu har vi alla möjligheter att bygga ett starkt lag där man kan utvecklas och på sikt hitta vägar som kan leda ända till landslaget.

FIKK - För att alla behövs