Den försvunna kvinnan i Pålsboda har påträffats avliden

Vid klockan 18.11 under tisdagskvällen går polisen gick ut med en anmälan om en försvunnen kvinna i trakten av Pålsboda. 

· Publicerad: 15 augusti 2018 · 17.19.
Polis-avspärrat-Arkivbild
Arkivbild: Pressbilden

Vid klockan 18.11 på tisdagskvällen informerade polisen att en kvinna född 1961 hade försvunnit från sitt hem i Pålsboda. Senaste gången hon sågs till så hade hon färdats på en vit cykel av märket Crescent.

Polisen drog igång ett stort sökpådrag där tio polispatruller inklusive hundpatruller deltog. Man gick samtidigt ut på sin Facebooksida och informerade om försvinnandet med bild samt signalement på kvinnan.

Annons ▾

Vid klockan 08-tiden på onsdagsmorgonen informerade polisen att man även hade begärt hjälp utav Försvarsmakten, Hemvärnet samt privatpersoner med hund och motorcyklar. En polishelikopter hade rekvireras från Östersund.

Hittades av hundpatrull utanför Pålsboda 

Runt klockan 10.30 på onsdagsförmiddagen lokaliserade en hundpatrull den försvunna kvinnan. Hon hittades avliden ungefär 2 kilometer väster om Pålsboda, i terrängen intill en mindre väg.

Anhöriga har underrättats och i nuläget finns ingen misstanke om brott. Det är fortfarande oklart vad som hänt kvinna och hur hon har förolyckats.

FIKK - För att alla behövs