Loreen kommer till Örebro i slutet av september

Den 29 september kommer artisten Loreen till Örebro. Hon kommer uppträda på Konserthusets foajéscen och bjuda på en konsert med flygel och pianist.

· Publicerad: 29 augusti 2018 · 18.59.
Loreen på Putte i Parken Karlstad 2015. Foto: Martin Avedal

Loreen medverkade i första upplagan av Idol 2004 och slutade på en fjärde plats. Men det stora genombrottet kom 2012 när hon vann hela Eurovision Song Contest med låten Euphoria. 

Efter segern blev Loreen en världsstjärna men har hållit en låg profil de senaste åren. Men 2017 gjorde hon comeback i Melodifestivalen efter 5 år.  Hon tog sig till andras chansen med låten Statements.

Annons ▾

Loreen tar en ny vändning

I november förra året släppte hon sitt nya album Ride och hennes musik har tagit en ny vändning. Den 34-årige sångerskan från Åkersberga tar en mer personlig och ärlig del av sitt artisteri. 

Ride är också första fullängdsalbumet sen Heal från 2012.  Heal innehåller succén ”Euphoria” som låg etta i hela 16 länder. Låten sålde även platina i Danmark, Finland, Spanien och Österrike.

Men nu är det en ny Loreen som har släppt ett nytt album och Lördag 29 september kommer hon till Örebro för att uppträda på Konserthusets foajéscen. 

Info:

Datum: Lördag 29 september
Tid: kl 21.00
Scen: Foajén
Pris: 330 kronor, biljetter/tickmaster.
Åldersgräns: 18 år

FIKK - För att alla behövs