Örebro Futsal Club

Yohio kommer till Örebro och Live at Heart

På söndag drar Live at Heart igång och under fredagen kunde arrangören meddela att förre schlagerstjärnan Yohio kommer spela på festivalen. 

· Publicerad: 31 augusti 2018 · 18.07.
Yohio spelade på Conventum Kongress 2013, nu kommer han tillbaka till Örebro. Foto: Pressbilden

2013 slog Yohio igenom i den svenska Melodifestivalen med låten ”Heartbreak Hotel”. Han slutade på andra plats bakom  Robin Stjernberg och låten You.

Fredagen den 31 augusti kunde arrangören bakom Live at Heart meddelade att 23-årige artisten nu är klar för att spela årets upplaga av festivalen. 

Annons ▾

Yohio ska hålla föredrag om sin karriär

Yohio kommer att under Live at Heart att genomföra en spelning samt hålla ett föredrag om sin karriär som sträcker sig från Sverige till Japan.

– Det kommer bli ett föredrag om hela Yohio´s artistkarriär från pojkrummet i Sundsvall till superstjärna på Japanska jättebolag till att komma med i Melodifestivalen i Sverige till att starta sitt eget bolag i Japan. Hans karriär har haft många vändningar och olika scenarion.

-Vi hoppas det kan inspirera de artister vi har här och kanske också berätta en del av hur allt går till både i japan och i mello. Säger Peter Åstedt från bokningsgruppen på Live at Heart. 

Förutom Yohio kommer även hans far Tommy Rehn var med på föredraget, Tommy jobbar också som Yohios manager. Medverkar gör också Yohios japanska management.

Live at Heart drar igång i helgen 

Den årliga showcase-festivalen Live at Heart drar igång på söndag den 2:e september. Då inledes filmdelen av festivalen. 

Själva konsertdelen starta drar igång på onsdagen den 5:e september klockan 12.00 när Sofia Vivere kliver upp på Konserthusets scen.

FIKK - För att alla behövs