Örebro Futsal Club

Örebro Hockey förlänger med Jordan Boucher

Han kom till Örebro Hockey på ett try out-kontrakt och idag kunde klubben meddela att man förlängt med forwarden Jordan Boucher.

· Publicerad: 10 september 2018 · 17.16.

Forwarden Jordan Boucher förlänger med Örebro Hockey, det kunde klubben under måndagen informera om. Den 24-årige kanadensaren kom till klubben på ett try out-kontrakt. Det nya kontraktet gäller till och med säsongen 2019/20.

Boucher har den senaste säsongen representerat Laval Rocket i AHL, dessförinnan har han spelat i bland annat AHL-laget Binghamton Senators. Han har även spenderat fyra säsongen i Collegeligan NCAA där han prepresenterade Clarkson Univ. 

Annons ▾

Sportchef Niklas Johansson säger följande om Jordan Boucher

– Jag tycker att Jordan har gjort det bra under sin try out och visat att han kommer fylla en viktig roll i det här laget. Jag är övertygad om att han, med sin fart och orädda spelstil, kommer hjälpa laget att vinna matcher, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Gällande nyförvärv så ska vi kompletera truppen med ytterligare spelare. Jag kan dock inte säga när det kommer att ske, det viktigaste är att det blir rätt. Jag kommer att ha is i magen, avslutar Niklas Johansson.

Örebro Tribune tycker till om Jordan Boucher

Fem dagar kvar till SHL-premiär, på lördag smäller det när Örebro inleder säsongen med en bortamatch mot Mora, därefter väntar en till bortamatch innan Örebro lördagen den 22 september kliver ut på isen i Behrn Arena. 

Att man väljer att förlänga med Boucher kan vara att täcka upp förlusten av Rodrigo Abols som ser ut att missa stora delar av säsongen. Dessutom ser Örebro tunt ut på forwardssidan trots flera intressanta spelarförvärv.

Boucher kan mycket väl bidra i öppna matcher där hans fart kan komma till användning. Niklas Johansson beskriver hans spelstil som orädd vilket kan betyda mycket i matcher som blir tuffa och tjuriga.   

FIKK - För att alla behövs