LBSB kommer till Ritz Nightclub i oktober

Fredagen den 12 oktober kommer den maskprydda kvartetten LBSB till Ritz Nightclub i Örebro.

· Publicerad: 11 september 2018 · 15.37.
oto: Martin Avedal.
När LBSB besökte Ritz i början av mars bjöd de på en maxad konstupplevelse. Foto: Martin Avedal.

Västeråsbaserade kvartetten LBSB kommer under hösten och vintern åka ut på en Sverigeturné. På lördag den 15 september drar turnén igång när de besöker Stationsplan Pub & Nattklubb i Katrineholm. 

Fredagen den 12 oktober kommer LBSB till Ritz Nightclub i Örebro. Det blir tredje gången de maskprydda grabbarna kommer till nattklubben Ritz. De kom även på besök den 2 mars samt den 4 maj när P3 Älskar arrangerades på Ritz.

Annons ▾

LBSB bjuder på maxade liveshower med mycket energi 

LBSB slog igenom stort under sommaren och har genom låtar som ”Pumpa Den”, ”Artistobär” och ”Syrgas (Till Anna)” fått över 32 miljoner streams på Spotify. Dessutom har nästa varje spelning varit fullpackat med åskådare framför scenen.

Kvartetten gör det simpelt och utan någon finess, liveshowerna är bara fullt maxade och med mycket energi. Less is more och det är blivit en succés för killarna i LBSB.

När de nu återvänder till  Ritz Nightclub fredagen den 12 oktober kommer Örebropubliken att återigen få uppleva samma energiska uppträdande som sist när de besökte nattklubben. Taket på Ritz kommer garanterat att lyfta, det kan nu vara säkra på.  

FIKK - För att alla behövs