Filip Rogic sänkte Sundsvall på Behrn Arena

ÖSK tog under lördagen sin tredje raka seger genom 2-1 hemma mot Sundsvall. Filip Rogic avgjorde på stopptid med sitt 2-1 mål.

· Publicerad: 15 september 2018 · 18.50.

ÖSK har hittade tillbaka till det vinnande spåret. Under lördagen tog klubben sin tredje raka seger efter att varit vinst lösa sen mitten av maj.

Men segern satt långt inne då gästerna dominerade första halvlek och tog även ledningen i den 24:e mintuten genom Peter Wilson. GIF Sundsvall skulle hålla ledningen i ca en timma.

Filip Rogic  avgjorde sent för ÖSK

Stor matchhjälte för ÖSK blev Filip Rogic som på stopptid satte 2-1. Men redan i den 59:e hade Johan bertilsson kvitterat för hemmalaget.

Den stora hjälten som i smyg  fixade segern åt ÖSK var Nahir Besara som kom in i börjana v andra halvlek. Han assisterade på 1-1 målet och låg bakom hörn som Rogic tillslut avgjorde på.