Örebro Futsal Club

Fredagsmingel från Ritz Nightclub med ”Markus Krunegård” på scenen

Fredagen den 14 september besökte den albumaktuelle sångaren Markus Krunegård Örebro. Han spelade på Ritz Nightclub som ligger centralt i staden.

· Publicerad: 15 september 2018 · 23.18.

Markus Krunegård slog igenom stort 2008  med låten ”Jag är en vampyr”. Sedan dess har Markus tillhört en av de populäraste pop-artisterna i Sverige.

Markus Krunegård är född och uppvuxen i Norrköping och många av hans låtar handlar ofta om hemstaden. Den 7 september i år släppte han sitt sjätte fullängdsalbum. 

Annons ▾

I huvet på en idiot, i en bar, på en ö, i ett hav, på en ö, i en bar, i huvet på en idiot

Förutom sin solokarriär har Markus Krunegård tidigare spelat i Indie-pop bandet Laakso och supergruppen Hets.

Lyckad återkomst för Markus Krunegård 

För nattklubben Ritz så blir lördagskvällen något annorlunda, detta då besöken inte var den vanliga nattklubbspubliken. Många väntande bara in kvällens huvudakt som skulle kliva på livsscenen

När Markus Krunegård väl kliver på scenen runt 00.30-tiden så förvandlas publikhavet till massiv sångkör som dansade och sjöng med till hans låtar.

Krunegård inledde konserten med ”Så också i Finspång” från senaste albumet.

Det är nästa fyra år sen Krunegård sist spelade på Ritz Nighclub, då var det turné för förra albumet Rastlöst blod. Kvällens konsert var en lyckad återkomst för den 39-åriga östgöten. Konserten var snäppet bättre denna kväll än tidigare, för dryga fyra år sedan.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune 

FIKK - För att alla behövs