Örebro Hockey segrade i säsongspremiären

Lördagen den 15 september drog SHL-säsongen 2018/19 igång. För Örebro Hockey blev det en övertygande seger borta mot Mora.

· Publicerad: 15 september 2018 · 19.13.
Arkivbild: Martin Avedal

Då har SHL-säsongen 2018/19 dragit igång och Örebro Hockey fick en smakstart. Man besegrade Mora på bortaplan med 2-4.

Örebro hade stort spelövertag och tog rättvist ledningen i första perioden genomlagkapten Jere Sallinen. Det var dock kvällens andra målskytt som fick mest rubriker.

Lång väntan för Linus Arnesson

Backen Linus Arnesson sköt sitt första mål i SHL efter 87 spelade matcher, hans mål betydde 0-2 tidigt i andra. Mathias Bromé skulle reducera för Mora innan Tom Wandell på nytt kunde ge Örebro försprång.

Bromé skulle på nytt reducera med hans andra för kvällen i början med av tredje perioden. Men när Anton Hedman satte 2-4 i tom kasse var matchen definitivt avgjort och Örebro segrade i säsongspremiären.