Större polisinsats i Karlskoga – flera personer gripna efter slagsmål med tillhyggen

Två grupperingar drabbade under söndagskvällen samman i ett bråk vid Skranta torg i Karlskoga. – ”det har använts både knivar och baseballträ”

· Publicerad: 23 september 2018 · 22.17.
Skranta-Karlskoga-Polis
Läsarbild

Polisen får vid 20-tiden på söndagskvällen larm om ett bråk mellan två grupperingar vid Skrantahöjden i Karlskoga. Enligt ett vittne så har polisen spärrat av Skranta torg och poliser cirkulerar överallt i närområdet. 

Tre personer har förts från platsen med ambulans till sjukhus. En är kritiskt skadad och har förts till Universitetssjukhuset i Örebro, de två andra till sjukhus i Karlskoga.

Slagits med både knivar och baseballträ

Polisen meddelar att det är två grupperingar som slagits, det har använts både knivar och baseballträ. På plats har polisen hittat en kniv och en blodig fogsvans. Enligt initiala uppgifter till Aftonbladet skulle även en machete har figurerat i bråket, men det är inget som polisen kan bekräfta.

Annons ▾

En av dom gripna är en 16-årig pojke

Polisen har i nuläget gripit tre personer i samband med slagsmålet. Dom gripna är en 16-årig pojke, en 21-årig man och en 28-årig man. De misstänks nu för försök till mord och en förundersökning är inledd.

Det finns inga uppgifter om åldrar på de skadade, men enligt polisen är alla män, skriver tidningen Aftonbladet 

FIKK - För att alla behövs