Fredagsmingel från Ritz Nightclub – ”Freddy Kalas” på scenen

Fredagen den 28 september besökte den norske artisten Freddy Kalas Örebro, Han uppträdde på Ritz Nightclub, senast var i november förra året.

· Publicerad: 29 september 2018 · 02.46.

Den norske artisten Freddy Kalas hade under 2017 besökt Ritz Nightclub två gånger. Ikväll, den 28 september 2018 var det dags igen. Precis som vid de tidigare två tillfällena var det bra publiktryck på nattklubben. 

Redan vid klockan 22.00 var det lång kö utanför och därefter fylldes det på med besökare hela tiden. På dansgolvet var det i stort sätt hela kvällen fullt med partysugna besökare. 

Annons ▾

Freddy Kalas slog på stort – hade med sig band 

För Freddy Kalas var det här tre besökte på Ritz de senaste två åren. Tidigare hade han bara haft med sig en DJ men ikväll slog Freddy på stort och hade med sig ett band. 

I och med att ett liveband fanns med på scenen tillsammans med Freddy blev det en helt annan känsla i uppträdande. Det hela fick en mer konsertinramning.

Publiken var lika vild som den var vid de två tidigare tillfällena och man kan lugnt säga att den här lönehelgen fick en ”kalas” start på Ritz Nighclub.  

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs