Extra föreställning till PAW Patrol i Örebro

Fredagen den 5 oktober informerade arrangören bakom PAW Patrol att man tillsätter en extra föreställning på Conventum i Örebro.

· Publicerad: 5 oktober 2018 · 11.26.
PAW-Patrol
Bild: Spin Master Ltd.

Onsdagen den 29 september kunde Örebro Tribune informera om att showen baserad på den populära animerade TV-serie PAW Patrol skulle komma till Örebro.

Nu informerar arrangören att man tillsätter en extra show då biljettrycket var stort. Den extra insatta showen äger också rum lördagen den 9 februari 2019.

Annons ▾

Baserad på en animerade succéserie

Baserad på Nick Jr:s animerade succéserie kommer PAW Patrol Live! ”Räddningsloppet” till Sverige med sin helt nya turné. PAW Patrol Live för allas favoritvalpar upp på scenen för ett actionspäckat, energifyllt och musikaliskt äventyr med hög energi.

När Borgmästare Rospigg försvinner spårlöst under dagen för det stora loppet i Äventyrsbukten, kommer valparna till räddning. Följ med Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky och Everest på deras första turné i Sverige, som börjar i Linköping och Saab Arena den 2 februari. Sverigeturnén avslutas den 30 mars.

Info om PAW Patrol

Föreställningen är 1 timme och 20 minuter lång och innehåller två akter, med paus mellan akterna. Alla skådespelarna och valpar pratar svenska.

Datum: 9 februari 2019
Plats: Conventum arena 
Längd: 1 h och 20 minuter
Biljetter: Går att boka på www.pawpatrollive.se
Ålder för barn: 2-7 år

Läs även: PAW Patrol kommer till Örebro i februari 2019

FIKK - För att alla behövs