Ny storförlust för Örebro Hockey – föll mot Malmö

Lördagen den 6 oktober tog Örebro Hockey emot Malmö hemma i Behrn Arena. Gästerna vann med 1-5 och Örebro åkte på en ny storförlust.

· Publicerad: 6 oktober 2018 · 19.08.
Örebro Hockey - Malmö

Örebro Hockey har inlett säsongen positivt, nio poäng var av en seger och tre övertidsegrar på fem matcher. Men när Malmö ikväll kom besök åkte Örebro på en svidande 1-5 förlust.

Det är den andra storförlusten denna säsongsinledningen då man förlorade med 2-8 i hemmapremiären mot Djurgården. I matchen mot Malmö ledde Örebro med 1-0 innan man släppte in fem raka mål.

Viktor Lodin gjorde första målet för Örebro Hockey

Örebro tog ledningen redan efter ca yra minuter när Viktor Lodin sköt in ett skott från nära håll, snyggt framspelad av Marcus Björk. Men Malmö kvitterade innan första peridoen var slut. Därefter gjorde man två mål i både andra och tredje perioden.

Marcus Sylvegård inledde och avslutade målskyttet för gästerna, men det var Carl-Johan Lerbys mål i slutet av andra peridoen som satte spiken i kistan för Örebro Hockey.

För Örebro väntar nu en bortamatch på torsdag den 11 oktober. Då åker man till Skåne för att möta seriens jumbo Rögle, de har i nuläget bara spelet in en poäng och väntar fortfarande på säsonsgens första seger.