Örebro Futsal Club

MAX har öppnat ny restaurang i Lillån, norr om Örebro

Under onsdagen den 10 oktober klockan 10.00 så öppnade hamburgerkedjan MAX sin nya restaurang i Lillån, norr om Örebro.

· Publicerad: 10 oktober 2018 · 14.12.

Den 10 oktober öppnade MAX sin nya restaurang i Lillån utanför Örebro.
Detta är restaurangkedjans åttonde nya restaurang som öppnas i Sverige under 2018, den fjärde restaurangen i Örebro-området.

Till MAX-restaurangen i Lillån så anställer man 58 stycken personer för både hel- och deltidstjänster.

Historiskt sett så ser vi att Örebro uppskattar oss och vi uppskattar örebroarna, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på MAX Burgers.

För oss är det ett strategiskt långsiktigt val att öppna en restaurang i det expanderande området Lillån.

Annons ▾

Förutom restaurangen i Lillån har MAX tre ytterligare restauranger i Örebro. Dessa restauranger är belägna vid Mariebergs handelsområde, Behrn Arena samt Boglundsängen. 

Hamburgerkedjan har varit en del av Örebro sedan år 1998 och Tony Jakobsson, bygg-, etablerings- och fastighetschef har Örebro som sin hembygd.

Jag började som medarbetare på MAX i Örebro för nästan 20 år sedan, och idag jobbar jag med nyetableringar och expansion för den svenska och norska marknaden.

Jag har hunnit med flera olika positioner inom företaget och extra stolt är jag att ligger bakom min favorit, bland våra burgare – ”Originalburgaren”.

Jag vill vara kvar minst 20 år till och den känslan säger något om MAX som få andra företag kan skryta med, berättar Tony Jakobsson

Detta är nya MAX i Lillån

Den nya restaurangen i Lillån rymmer sammanlagt 220 sittande gäster på inne- och uteserveringen. För den som vill ta ett mål mat i farten är restaurangen utrustad med drive-in service, cykelparkering, bilparkering och handikappanpassad parkeringsplats.

Inomhus är restaurangen försedd med åtta Expresskassor för snabb och smidig beställning och betalning. Lokalen är designad efter det nya restaurangkoncept som man har tagit fram tillsammans med svenska arkitektbyrån Wingårdhs.

Restaurangen i Lillån ligger invid riksväg 50 – Faluvägen vilket gör den smidig, både för hungriga förbipasserande liksom boende i Lillån-området.

Hamburgerkedjan har sedan 10 år tillbaka klimatkompenserat genom trädplantering och sedan juni i år är hela MAX meny klimatpositiv, vilket innebär att alla burgare är klimatkompenserade till 110 procent. Varje tugga på MAX bidrar till ett bättre klimat och en ljusare framtid för vår planet.

Öppningsceremoni ägde rum under onsdagen 

Onsdagen den 10 oktober klockan 10.00 så invigs restaurangen med en öppningsceremoni. Richard Bergfors, VD på MAX Burgers, och Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef inviger restaurangen tillsammans med Ullis Sandberg som är kommunalråd med ansvar för samhällsbyggnadsfrågor.

Därefter öppnar restaurangchef Saha Wingtun tillsammans med personal upp dörrarna och välkomnar alla gäster som är sugna på ”Sveriges godaste burgare”.

FIKK - För att alla behövs