World Global IPTV

Man knivskuren i Hällefors under natten mot söndagen

Under natten mot söndagen rapporteras det om två fall av misshandel i Örebro län – man i 30-årsåldern knivskuren i Hällefors.

· Publicerad: 28 oktober 2018 · 10.20.
Akivbild - Polisfordon

Den första händelsen av misshandel ägde rum på en adress i Örebro. Polisen larmades till platsen vid klockan 01.20 natten till söndagen.

Enligt uppgifter så har polispatrull gripit en man född 1981 efter att han  misshandlat sin hustru. I nuläget är det oklart om kvinnan ådragit sig några allvarliga skador i samband med misshandeln.

Annons ▾

Man knivskuren i centrala Hällefors 

Det andra händelsen av misshandel inkommer vid klockan 01.21, natten till söndagen. Polisen ut till Sikforsvägen i centrala Hällefors efter att en man ringer till polisen och berättar att han blivit knivskuren.

Enligt polisen uppgifter har en man i 30-årsåldern blivit knivskuren av en annan man i 20-årsåldern. – Han ringde själv och uppgav att han var knivskuren i ryggen och ena handen, berättar polisens presskommunikatör.

Den misstänkte gärningsmannen kunde gripas en timme senare, runt klockan 02.21 och blev under söndagsmorgonen anhållen av åklagare, misstänkt för grov misshandel.

FIKK - För att alla behövs