Örebro Futsal Club

Örebro Futsal Club tar sin fjärde raka seger

Örebro Futsal Club befäster serieledningen efter sin fjärde raka seger.

· Publicerad: 5 november 2018 · 00.41.
Örebro Futsal Club - Strängnäs Futsal Club
Arkivbild – Martin Avedal – Örebro Tribune

Örebro Futsal Club spelar på söndagskvällen hemmamatch mot besökande nykomlingarna Halmstads BK och segersviten fortsätter, under söndagskvällen kom örebroarnas fjärde raka seger.

Nykomlingen Halmstads BK stog emot Örebro FC pressade spel under den första halvlek, dock varade denna jämna kamp ett par minuter innan hemmalaget tar över spelet. Örebro Futsal Club visar ikväll från start upp sitt tekniskt skickliga och framförallt pressande anfall, så tar man snabbt ledningen. Halmstads BK skapar kontringslägen och lagen går till halvtidsvila med matchsiffrorna 4-2.

Annons ▾

Sätter större press i anfallet

Andra halvlek har Halmstads BK klivit upp ett steg i anfall, man sättar större press och visar upp ett aggressivare försvarsspel. Örebro FC satsar på jokerspel, laget lyckas att öka på sin ledning till 5-2 innan Halmstad reducerar till 5-4 med 30 sekunder kvar av kvällens match.

Örebro Futsal Club vinner sin fjärde raka seger och befäster serieledningen.

FIKK - För att alla behövs