Örebro Futsal Club

Örebro Volley förstärker truppen med Carly De Hoog

Örebro Volley kunde under torsdagen meddela att de förstärker med amerikanskan Carly De Hoog. Hon är 24-årig och har spelat i University of Washington.

· Publicerad: 9 november 2018 · 19.06.
Carly De Hoog
Carly De Hoog tillsammans med Örebro Volleys tränare Jonas Svantesson. Foto: Örebro Volley

Örebro Volley kompletterar nu truppen med 24-årige Carly De Hoog. Hon är född i USA och under fem år spelat volleyboll i University of Washington där efter US National Team Training Center.

Carly De Hoog gör sitt första år som professionell volleybollspelare och ansluter till Örebro Volley som är ett topplag i den svenska elitserien. 

Annons ▾

Carly De Hoog ser fram emot att spela i Örebro

— Det har tagit lite tid att hitta den rätta men jag tror och hoppas att Carly kommer att kunna ge oss den dimensionen i vårt spel som behövs för att kunna utmana topplagen senare i vår, säger Örebros tränare Jonas Svantesson. 

— Carly har fått väldigt goda vitsord från sina gamla tränare på University of Washington och beskrivs som en hårt jobbande volleybollspelare. som är van att ta mycket ansvar och gillar när det blir tighta lägen och tvekar inte för att få sista passet i matchen, avslutar Svantesson med.

— I am very excited to play my first season of professional volleyball with Örebro Volley. I hope to learn a lot from my coach and my teammates and compete to win games throughout season. I’m looking forward to the experience of living and playing volleyball in Sweden for the next 6 months, säger De Hoog.    

Så går det för Örebro Volley

Örebro Volley ligger i skrivande stund på en andraplats i tabellen. De har 21 poäng lika många som ettan Engelholm, men Örebro har förlorat en match samt att de spelat en mer. 

Örebro är just nu inne i ett speluppehåll och kommer att nästa helg spela igen. Då tar man emot Degerfors i Idrottshuset. Det återstår att se om De Hoog är redo för spel när det är dags för säsongens andra länsderby.   

FIKK - För att alla behövs