Örebro Futsal Club

Fredagsmingel från Ritz Nightclub – Ison & Fille på scenen

Fredagen den 9 november besökte hiphop-duon Ison & Fille Örebro. Man bjuder gästande publik på Ritz Nightclub på en fartfull konsert.

· Publicerad: 10 november 2018 · 02.49.
Ison & Fille på Ritz Nightclub i Örebro
Foto: Martin Avedal

Ison & Fille besökte under fredagen den 9 november Ritz Nightclub i Örebro. Duon kliver upp på Ritz livescen strax efter midnatt och bjuder på en fartfull konsert. 

Fredagen på nattklubben var inte den bästa, det var mindre besökare än vanligtvis, lagom när Ison & Fille kliver upp på scenen så har det ändå samlats en god skara i publiken för att se dom båda uppträda. 

Annons ▾

Detta är Ison & Fille  

Dessa två är inga nybörjare inom den svenska hiphop-scenen utan redan under år 2000 så hamnade flera av deras låtar på samlingsalbumet ”Den svenska underjorden”, samtidigt som ”När vi glider” spelas flitigt på tv-kanalen ZTV.

Det var först år 2007 som duon uppmärksammades inför den stora publiken, då genom sitt medverkande i tv-programmen ”Leende guldbruna och Lilla Al-Fadji & Co”. Därefter drar musikkarriären igång på allvar med ”P3 Guld” vinst 2012 samt medverkande i ”Allsång på Skansen” 2014 och ”Så mycket bättre” 2015.

Bilder från fredagskvällen när Ison & Fille besökte Örebro och livescenen på Ritz Nightclub.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune 

FIKK - För att alla behövs