Örebro Futsal Club

Graveyard på Frimis Salonger – stabilt och felfritt

Fredagen den 9 november gästade Göteborgsbaserade rockbandet Graveyard Örebro och Frimis Salonger. Bandet Hällas agerade förband under kvällen.

· Publicerad: 10 november 2018 · 13.21.

Det Göteborgsbaserade rockbandet Graveyard har vuxit fram som ett par veteraner inom den svenska rockscenen. Bandet bildades 2006 och är 12 år senare fortfarande populära. 

Bandet spelade under fredagen på Frimis Salonger och det var en bra skara publik som hade tagit sig till Frimurarholmen i centrala Örebro denna kväll. 

Annons ▾

Stabil och felfri spelning av Graveyard

Kvällen på Frimis Salonger drog igång runt klockan 20 och ca en timme senare kvällens förband upp på scenen. Det var Hällas som är baserad i Jönköping och Linköping. 

Hällas bildades 2011 och spelar en form av fusion/spacerock tankarna kan föra än till kanadensiska bandet Rush. Hällas höll på i ca en timme och funkade bra som uppvärmning till publiken. 

Vid ca 22.30 klev kvällens huvudakt upp och Graveyard är stabila och tunga. De bjuder på en hård konsert och spelar näst intill felfritt. Men samtidigt kan det bli lite enformigt dåd et ibland inte händer så mycket på scenen.  

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs