Örebro Futsal Club

Publiken svek Peg, men Peg svek inte publiken

Fredagen den 16 november besökte artisten Peg Parnevik Örebro och Ritz Nightclub. Tyvärr blev det ingen succé då enbart ett hundratal besökare dök upp.

· Publicerad: 17 november 2018 · 23.01.
Peg Parnevik på Ritz Nightclub
Foto: Martin Avedal

Peg Parnevik är dotter till golfproffset Jesper Parnevik, hon är barnbarn till imitatören Bosse Parnevik och slog igenom i realityserien Parneviks från år 2015. Efter detta genombrott så satsar den idag 23-årige Peg Parnevik på musiken. 

Pegs musikkarriär har varit framgångsrik och hon har vunnit bland annat pris som Årets Nykomling på P3 Guldgalan 2016. Samtidigt i sin musikkarriär så har hon inte släppt reality-TV och under år 2016 så kunde man beskåda ”Peg på turné” på streamingtjänsten Viafree.

Annons ▾

Fredagen den 16 november stod hon på Ritz Nightclubs stora livescen. Peg besökte nattklubben senast 2016 och för henne har Örebro spelat en speciell betydelse, detta då mamma Mia är född och uppvuxen i staden. 

Publiken svek Peg Parnevik, men hon svek inte dem 

Besöket på Ritz Nightclub under fredagen den 16 november vill nog Peg Parnevik helst glömma. Det var publikmässigt en av de sämsta kvällarna under hösten på den annars populära nattklubben. Runt ett hundratal hade dykt upp ikväll och det var glest framför scenen. 

Någonstans kan jag ändå förstå varför det inte blev någon hit. Örebro är överlag en svårt stad att slå, det är sista helgen före löning i november och samtidigt ställer man sig frågan till vilken målgrupp Pegs ganska lättsamma popdängor riktar sig.   

Samtidigt så sviker inte Peg dom få besökarna på nattklubben som faktiskt dykt upp ikväll, för att se henne spela. Hon glider upp på scenen vid klockan 00.40 och hon levererar en helt okej spelning, hon har hela tiden en bra publikkontakt. Någonstans kan man inte låta bli dras med när låtar som ”We Are (Ziggy & Carola)” och ”Loafers” framförs. 

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune 

FIKK - För att alla behövs