Örebro Futsal Club

Mittfältaren Martin Broberg återvänder till ÖSK

Onsdagen den 21 november blev det klart att mittfältaren Martin Broberg återvänder till ÖSK. Den 28-årige Broberg har skrivit på ett treårskontrakt.

· Publicerad: 21 november 2018 · 13.01.
Martin Broberg i en match mot IFK Norrköping 2016. Arkivbild: Martin Avedal

Martin Broberg återvänder till Allsvenskan och ÖSK efter ett år i Norge. Det blev klart idag när ÖSK presenterade honom som nytt nyförvärv.

Broberg är född och uppvuxen i Karlskoga och efter att han representerade BK Karlskoga och Degerfors IF tog han klivet upp till Allsvenskan 2011. Han skrev då på ett fyraårskontrakt med Djurgårdens IF. 

Annons ▾

2015 återvände Broberg till sina hemtrakter men valde då att representera ÖSK Fotboll istället. Här blev det två framgångsrika säsonger innan flytten gick till Norge 2017. Men efter bara ett år i Odds BK meddelade klubben att han inte fick förlängt. Istället blev det en ny sejour i ÖSK då Broberg skrev på ett treårskontrakt med klubben. 

Kommentarer om Martin Broberg 

— Martin är en ”hemvändare från regionen” som vi har hållit kontakten med sedan han lämnade ÖSK och hans återkomst till klubben är mycket glädjande! Säger Magnus Sköldmark, sportchef ÖSK Fotboll.

— Martin är en stark och härlig karaktär med mycket fina fotbollsegenskaper. Han är en målfarlig, löpstark och aktiv spelare och kommer att tillföra mycket i vårt offensiva spel, avslutar Magnus Sköldmark med. 

– Jag har fantastiska minnen från sist jag spelade för ÖSK och det är här som jag hittills haft min bästa tid som spelare. Jag kommer ihåg det otroliga stödet från supportrarna och ser fram emot att spela inför Örebro-publiken igen under kommande år. Mina år i Norge har utvecklat mig som spelare och jag hoppas att jag kan tillföra positiv energi till laget och klubben, säger Martin Broberg.

 

FIKK - För att alla behövs