Örebro Futsal Club

Återigen succé för Örebro Öl- & Whisky Festival

Sista helgen i november var det dags för årets upplaga av Örebro Öl- & Whisky Festival. Precis som vid tidigare år var det en succé redan från start.

· Publicerad: 24 november 2018 · 18.31.

Örebro Öl- & Whisky Festival har vuxit fram till en självklarhet i staden. I slutet av november samlas flera tusen öl – och whisky intresserade i Conventum Arena för att smaka av det senaste branschen har att bjuda på. 

Precis som vid tidigare år finns det något för alla på festivalen, allt från öl, gin,  till ost och korv. Festivalen är också smidigt upplagd att det är enkelt att nå alla utställare. Vill man bara sitta ner och njuta av en dryck fanns det gott om utrymme. 

Annons ▾

Runt 2000 besökte Öl- & Whisky Festivalen under fredagen

Festivalen är i vanlig ordning en given succé och under fredagen hade runt 2000 besökare gått genom dörrarna till Conventum Arena. På kvällen var det bra med tryck inne på festivalen men samtidigt fanns det fortfarande utrymme att andas. 

Örebro Tribune besökte festivalen under fredagen och kunde beskåda en lugn och städad tillställning där besökarna hade trevligt och umgicks med varandra. 

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune 

FIKK - För att alla behövs