Örebro Futsal Club

Mannen tjuvsov på hotell i Hallsberg – sprang från platsen när han blev upptäckt

Polis larmas ut till ett hotell i Hallsberg efter att personal upptäcker en man som olovligen förskansat sig i ett rum under natten.

· Publicerad: 3 december 2018 · 16.10.

Personalen på ett hotell i Hallsberg ringer måndagen till polisen och uppger att man har haft besök av en man under natten, som varken har bokat in något rum och inte heller betalat för det rum han förskansade sig under natten på hotellet.

Enligt uppgift skall han under måndagen ha kommit över en rumsnyckel och har övernattat i ett rum, detta upptäcktes under tisdagsmorgonen. När mannen konfronterades av personal på hotellet så springer han från platsen.


Polispatrull kallas ut och åker till platsen, i anslutning till hotellet så anträffas en man i 50-årsåldern som stämmer in på det signalement som hotellpersonalen har uppgett.

Annons ▾

Grips för olaga intrång samt olaga hot

Mannen grips av polispatrull och är i nuläget misstänkt för olaga intrång samt olaga hot. Polisen kommer att hålla förhör med den ”tjuvsovande” mannen från hotellet och därefter kommer en åklagare besluta om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

FIKK - För att alla behövs