Örebro Futsal Club

Backyard Babies kommer till Frimis Salonger i mars 2019

Backyard Babies släpper nytt album i vår och kommer i anslutning till det åka på en vårturné. Den 30 mars kommer de till Frimis Salonger i Örebro.

· Publicerad: 5 december 2018 · 19.04.
Den 30 mars nästa år kommer Backyard Babies till Örebro. Arkivbilder: Pressbilden

Backyard Babies kommer till Frimis salonger, det kunde bandet tidigare under veckan meddela. Stoppet ingår i en vårturné bandet gör i samband med släppet av nya albumet ”Sliver & Gold”.

Turnén drar igång på Falun Bowling & Krog den 15 februari och avslutats på Gröna Lund den 24 maj. Innan turnéavslutet gör bandet tre spelningar i Finland.   

Annons ▾

Detta är Backyard Babies

I nästan 30 år har Backyard Babies varit ett av Sveriges främsta rock’n’rollband. De fick sitt stora genombrott i början av 2000-talet med albumet Making Enemies is Good.

Bandet består av de fyra originalmedlemmarna Nicke, Peder, Dregen och Johan. De bildade bandet i småländska Nässjö men flyttade till Stockholm och släppte första albumet Diesel and Power 1994.

Dregen som är gitarrist i bandet var även medlem och bildade det framgångsrika rock’n’rollbandet The Hellacopters. Men efter bara två album valde han att hoppa av The Hellacopters för att satsa mer på 
Backyard Babies. 

Info om spelningen 

Plats: Frimis Salonger, Örebro 
Datum: 30 mars
Tid: 20:00
Pris: 295kr + avgift
Ålder: 18 år

Här kan du köpa biljetter. 

FIKK - För att alla behövs