Förlust för Örebro mot Malmö

Det var ett piggt Örebro hockey som klev ut på isen inför cirka 5341 personer på Behrn arena. Motståndare under lördagskvällen var Malmö.

· Publicerad: 9 december 2018 · 02.41.

Matchen höll ett riktigt högt tempo redan från start och båda lagen spelade hårt och drog på sig en hel del utvisningar under matchen (fyra för Örebro och fem utvisningar för Malmö).

Den första perioden slutade mållöst och det skulle dröja ända tills den sista minuten av den andra perioden innan Malmös Max Görtz satte pucken i mål och gästerna kunde gå till pausvila med 1-0.

Den tredje perioden var lika jämn som tidigare men det var Malmö som utökade sin ledning till 0-2 genom Frederik Storm.

Örebro kunde sedan genom straff sätta 1-2 men i slutminuten så kunde gästerna sätta 1-3 i tom kasse vinsten var ett faktum.

Kort sammanfattning av matchen, Örebro kämpade på bra men det var Malmö som kändes både större och snabbare och fick därmed ett övertag matchen genom.