Örebro Futsal Club

Luciatåget Christmas Convoy – en klassisk julhälsning för välgörande ändamål

Återigen dags för den klassiska julhälsningen i Örebro – Christmas Convoy samarbetar från i år med välgörande ändamålet Nyckelfonden på USÖ.

· Publicerad: 14 december 2018 · 19.24.
Christmas Convoy i Örebro

Förra året var den första gången i Sverige som man arrangerade och genomförde den unika Christmas Convoy i Örebro. Ett 40-tal tunga fordon från hela Sverige, även flera med släp rullade den långa konvojvägen från Örebro Truckstop, genom centrala Örebro och tillbaka till Örebro Truckstop.

Fredagen den 14 december var det återigen dags för den klassiska julhälsningen med långtradar-konvojen genom centrala Örebro. Det märktes klart och tydligt att något var på gång för på vissa utvalda platser längs med konvojvägen så samlades många nyfikna människor, för att få en skymt av alla tunga fordon.

Annons ▾

Samarbetar med Nyckelfonden på USÖ

Christmas Convoy samarbetar från i år med Nyckelfonden på USÖ som hjälper barnfamiljer där barnet är drabbat av sjukdom. Man kommer att samla in pengar och överräcka till Nyckelfonden under kvällen. Genom Nyckelfonden bjuder arrangören även in barn som erbjuds att åka med i lastbilarna under kvällen.

Från klockan 19.00 på fredagskvällen är det julbord med underhållning på restaurangen vid Örebro Truckstop.

Se bilder från Christmas Convoy 2018

Foto: Pressbilden

FIKK - För att alla behövs