Örebro Futsal Club

Nu kommer även burgarsugna Örebroare kunna få maten serverad till tv-soffan

Magnus Pojen: – Vi har sett att det finns en efterfrågan och nu kommer vi kunna tillmötesgå våra gäster genom McDelivery i Örebro.

· Publicerad: 7 januari 2019 · 14.18.
McDonalds - french fries

Nu lanseras McDelivery i Örebro – vilket gör det möjligt att från och med tisdagen den 8 januari, få sin McDonald’s-burgare levererad där du befinner dig.

Tjänsten som under 2018 lanserades i flera svenska städer, har visat sig blivit en stor succé och nu får även burgarsugna Örebroare tillgång till tjänsten.

McDelivery i Örebro är ett samarbete mellan McDonald’s och Wolt, Hungrig.se och Online Pizza och finns tillgängligt på McDonald’s Drottninggatan, från och med den 8 januari.

Annons ▾

Vi vill det ska vara enkelt att njuta av vår meny

McDonald’s är en av Sveriges mest tillgängliga restauranger och nu blir det ännu smidigare för gästerna att njuta av sin favoritmeny hemma i tv-soffan, få en burgare levererad till Slottet eller till plugget i Novahuset när McDelivery nu lanseras i Örebro.

— Vi vill att det ska vara enkelt för våra gäster att njuta av vår meny och därför känns det extra roligt att vi nu kan erbjuda leverans via McDelivery i Örebro. Med ett nytt år framför oss ser vi fram emot att underlätta i människors vardag genom att kunna leverera McVegan, våra populära McSelection-burgare eller varför inte burgarnas burgare Big Mac direkt till Örebroarna, så att de har tid över till att tentaplugga, träna eller umgås med familjen, säger Magnus Pojen, franchisetagare i Örebro.

Samarbetar med flera tjänster för hemleverans

McDonald’s samarbete med Wolt, Hungrig.se och Online Pizza är ett sätt att möta efterfrågan hos gästerna i Örebro, som nu genom ett enkelt knapptryck i appen kan se menyn, beställa och följa leveransen i sin mobil. Ett smidigt sätt att få njuta av sin favoritmeny.

— Vi har sett att det finns en efterfrågan att kunna få sin favoritmeny levererad till sig och det kan vi nu tillmötesgå genom McDelivery. Vi blir på det här sättet ännu mer tillgängliga och vi kan fortsätta ge våra gäster en högkvalitativ smakupplevelse, fortsätter Magnus.

McDelivery lanseras på tisdag den 8 januari från McDonald’s Drottninggatan och kommer att kunna beställas via McDelivery alla dagar i veckan.

Nu kommer McDelivery till Örebro!
Foto: McDonalds

FIKK - För att alla behövs