Örebro Futsal Club

Flertal trafikolyckor i länet under natten

Under natten mot tisdagen har det inkommit flera rapporter om trafikolyckor runt om i länet. Enligt uppgifter skall det inte förekommit några personskador.

· Publicerad: 8 januari 2019 · 12.13.
Trafikolycka vid Dunsjö utanför Askersund
Arkivbild: Örebro Tribune

Ett flertal trafikolyckor ska ha inträffat i länet under natten mot tisdagen. Det ska bland annat handla om lastbilar och personbilar som kört av vägen. Ingen personskador är rapporterade från de olika olyckorna.

På måndagen gick SMHI ut med en varning om kraftigt snöfall och hårda vindar under kvällen och natten. Man varnade även för att det kunde förekomma risk för halt väglag.

Annons ▾

Två lastbilar körde av vägen i Örebro

Här kommer en sammanställning av de fyra olika trafikolyckorna som inträffade under natten. Bland annat ska två lastbilar varit involverade i olyckor i Örebro.

01:03: En singelolycka inträffade på riksväg 51 vid Hjortkvarn i Hallsberg. En ensam förare körde av vägen och fick hjälp av medtrafikant för att kontakta bärgare.

01:49: En lastbil körde i diket vid Pilängsgatan / Vältgatan på Pilängen i Örebro. Lastbilen påverkade inte trafiken på platsen och det finns ingen misstanke om brott.

03:46: En dikeskörning ska ha inträffat på länsväg 847 vid Sandbacken i Morskoga, Lindesbergs kommun. Här förekom inga personskador och ingen misstanke om brott.

06:06: På Gällerstavägen vid Glomman i Örebro hade en lastbil vikt sig så att släpet blockerade en körbana. Detta var vid avfarten från Gällerstavägen till Norrköpingsvägen. Ingen personskada och polisen valde att inte åka till platsen.

FIKK - För att alla behövs