Örebro Futsal Club

Stort bråk på parkering vid Örebro Universitet

Vid klockan 18.45 på torsdagen inkommer larm till polisen att två grupperingar slagits med varandra på en parkering vid Örebro Universitet.

· Publicerad: 11 januari 2019 · 00.35.
Arkivbild: Martin Avedal

Det var vid klockan 18.45 på torsdagskvällen som polisen fick larm angående ett bråk på en parkering vid Universitetsområdet i Örebro. Ett flertal polispatruller kallades ut till platsen.

Enligt uppgifter skall situationen lugnat ner sig och folkmassa skingrat sig när polisen anlände. Ett flertal vittnen kunde berätta att två grupperingar av okänd anledning börjat bråka med varandra. Totalt hade ett tiotal personer varit inblandade i bråket.

Annons ▾

Flera personer har uppsökt läkarvård på USÖ

Person som ringde in och anmälde bråket vid Örebro Universitet ska ha sagt att man sett någon i bråket dra ett knivliknade föremål. Man kunde dock inte avgöra om någon blev skadad.

Samtidigt som polisen befann sig vid Örebro Universitet inkom flera unga män till akutmottagningen på Universitetssjukhuset. En av dessa män ska haft en lättare skärskada. I nuläget så kopplar polisen ihop dessa händelser.

Polisen har under kvällen jobbat med att säkra bevis och söka efter misstänka gärningsmän. Det är i nuläget oklart vad som ligger bakom bråket.

Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

FIKK - För att alla behövs