Örebro Futsal Club

Ung kvinna våldtagen i centrala Örebro

Under fredagskvällen utsattes en ung kvinna för våldtäkt i Örebro. Våldtäkten ska ägt rum bakom Nicolaikyrkan i de centrala delarna av Örebro.

· Publicerad: 12 januari 2019 · 14.06.
Polis i Örebro

Det var vid klockan 23.00 på fredagskvällen som larm om en våldtäkt inkommer till polisen i Örebro. Våldtäkten ska enligt uppgifter ha inträffat bakom Nicolaikyrkan i centrala Örebro.

Enligt polisen har en ung kvinna börjat samtala med en för henne okänd man på Drottninggatan varpå dom två hade sällskap förbi kyrkan och vidare mot Ågatan. Därefter ska mannen ha tvingat med kvinnan bakom kyrkan och en våldtäkt fullbordats.

Annons ▾

Beskrivs som en svensk man i cirka 20-35 års åldern

Polisen har rapporterat om ett signalement, mannen beskrivs av kvinnan som en Svensk man i cirka 20-35 års åldern. Han var vid tillfället iklädd en svart jacka med en svart huva. Mannen bar en mörk keps på huvudet. Mannen hade ett mörkbrunt skägg som beskrivs vara centimeterlångt.

Polisen har i nuläget inte gripit någon misstänkt gärningsman för händelsen, om det finns någon som gjort några iakttagelser så vill polisen att man kontaktar dom via telefonnummer 114 14.

FIKK - För att alla behövs