Örebro Futsal Club

Man trängde sig in hos det äldre paret i Vivalla – ryckte åt sig och stal halsband

Par i 75-årsåldern utsattes för brott i sin bostad – man trängde sig in lägenheten, knuffade till och stal halsband från kvinnan.

· Publicerad: 15 januari 2019 · 13.11.

Polisen blir vid klockan 08.50 på tisdagsmorgonen utlarmade till en adress i bostadsområdet Vivalla i Örebro efter att en man har trängt sig in i en lägenhet hos ett äldre par i 75-årsåldern, han har ryckt loss och stulit ett halsband från kvinnan inne i bostaden.

Den misstänkte gärningsmannen beskrivs vara i 20-årsåldern, han har trängt sig in hos paret i bostaden och knuffat till både kvinnan och mannen i lägenheten.

Kvinnan upptäcker efter tumultet inne i lägenheten att hennes halsband saknas. Sannolikt så har mannen ryckt till sig halsbandet som hon bar runt halsen, detta då han knuffade kvinnan.

Annons ▾

Kriminaltekniker och sökhund kallades till brottsplatsen

Mannen beskrivs vara i 20-årsåldern, mörkhyad, bruna ögon och har lite skägg. Han var i samband med händelsen iklädd en tjock mörk vinterjacka med pälskrage.

Polispatruller skickades till platsen för förhör, även kriminaltekniker och kriminalsökhund kallades ut till brottsplatsen.

FIKK - För att alla behövs