Örebro Futsal Club

Singelolycka på Grävevägen utanför Örebro – personbil av vägen och voltade

Kvinna förd med ambulans till sjukhus efter singelolycka på Grävevägen – personbil åkte av vägen och voltade.

· Publicerad: 15 januari 2019 · 11.55.

Det inträffar vid 10.30-tiden på tisdagsförmiddagen en singelolycka med personbil på Grävevägen, i höjd med Tysslinge, mellan Örebro och Garphyttan. En bilist har kört i diket med en personbil och voltat.

SOS Alarm som vid klockan 10.33 får in samtal om trafikolyckan larmar ut räddningstjänsten, polis och ambulans fram till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter till larmoperatören så befinner sig föraren vid larmtillfället kvar inne i fordonet.

Annons ▾

Föraren avförd med ambulans

Föraren av personbilen, en kvinna i 20-års åldern är avförd från olycksplatsen med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro. Hennes skadeläge är i nuläget oklart, meddelar polisens presstalesperson Mats Öhman.

Under räddningsarbetet var vägen helt avstängd för trafik, strax efter 11-tiden kunde man växelvis släppa på trafik i ett körfält.

FIKK - För att alla behövs