Örebro förlorade bottenmötet mot Mora

Lördagen den 19 januari tog Örebro emot Mora i Behrn Arena. Gästerna avgjorde på övertid och fick med sig två viktiga poäng.

· Publicerad: 19 januari 2019 · 18.58.
Örebro Hockey - Mora

Örebro förlorade det viktiga bottenmöte mot Mora med 1-2. Detta efter att John Persson avgjort på övertid. Det blev en målsnål historia där Örebro vann skotten med 26-19.

Första perioden slutade 0-0 men i andra spräckte Mora nollan när John Persson gjorde sitt första mål för matchen. Örebro kunde kvittera matchen i tredje perioden när Anton Hedman satte 1-1. Men med två minuter kvar av övertidsperioden avgjorde gästerna.

Mora drar ifrån i botten

Bortasegern för dalalaget innebar att de nu distanserar sig från botten.  Laget är fyra poäng före Örebro och sju poäng före Timrå, som i sin tur förlorade hemma mot Malmö på övertid.

För Örebro som tog en poäng var förlusten tung, laget har inte vunnit sen bortasegern mot Malmö och har enbart tagit två poäng på de fyra senaste. Dessutom utgick Aaron Palushaj med svåra smärtor i slutet av tredje perioden.