Örebro Futsal Club

En kvinna i 50-årsåldern gripen för knivskärning i Karlskoga

En man har under fredagskvällen blivit knivskuren i stadsdelen Ekeby i Karlskoga – polisen har gripit en kvinna i 50-årsåldern.

· Publicerad: 8 februari 2019 · 22.47.
Polis - Avspärrat i Örebro
Arkivbild – Örebro Tribune

Polisen har under fredagskvällen gripit en kvinna i 50-årsåldern efter att en man har blivit knivskuren i stadsdelen Ekeby i Karlskoga.

Larmet inkommer till polisen vid halv sextiden om en grov misshandel, på aktuell adress påträffar polisen en knivskuren man i 60-årsåldern. Polisen kan snabbt gripa en misstänkt gärningsperson, en kvinna som nu misstänks för grov misshandel.

Annons ▾

Teknisk undersökning av misstänkt brottsplats

I ärendet har också beslut tagits om avspärrning och teknisk undersökning av en bostad som polisen misstänker är platsen för händelsen. Polisen arbetar inledningsvis med olika uppgifter om hur gärningen gått till och man räknar med att den tekniska undersökningen ska bringa klarhet i vad som hänt.

FIKK - För att alla behövs